powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Η Ζέτα Μακρυπούλια υποψήφια ως το νέο κορίτσι του James Bond?




Ενω τα γυρισματα ειναι προ των πυλων  από τα γραφεία της MGM διέρρευσαν μια μικρή λίστα υποψήφιων ηθοποιών για τον πρώτο γυναικείο ρόλο στο επερχόμενο Τζέιμς Μποντ του 2012. Στο πλάι του Daniel Craig,δεν θα ειναι η Rachel Wiesz οπως φημολογουνταν μιας και ειναι μια ηθοποιος που εχει αναλωθει πολυ στο αμερικανικο κοινο ,αναμένεται να είναι είτε η Αυστριακή Nora von Waldstatten , είτε η Γαλλίδα Clara Augarde , είτε… η Ζέτα Μακρυπούλια.

Οι ίδιες πηγές καθόρισαν πως η κοπέλα πρέπει να είναι Ευρωπαία κι άγνωστη στα μάτια του αμερικανικού και βρετανικού κοινού.


Τίποτα περισσότερο δεν διέρρευσε και σίγουρα τίποτα επίσημο δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί αν και η ελληνιδα σταρ που ειχε κανει θετικη εντυπωση στο κοινο με την ερμηνια της στο The Kings of Mykonos θεωρηται το φαβορι λογο του οτι δεν εχει παιξει σε καποια ταινια που να εχει προβληθει μαζικα στους αμερικανικους κινηματογραφους.

Επιπλεον για νεα ταινια Bond εκτος απο τους Daniel Craig και Judi Dench που ειναι σιγουρα μελη του cast φημολογουνται και τα ονοματα δυο καταξιομενων ηθοποιων του Ralph Fiennes και του Javier Bardem.

Σελίδες