powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Νέα λειτουργία του Facebook για καλύτερη διαχείρηση της ιδιωτικότητας

Το Facebook δημιούργησε ένα εργαλείο διαχείρισης που σας επιτρέπει να αποκρύψετε ορισμένα γεγονότα από τη ροή ειδήσεων στον τοίχο σας.

Προηγουμένως, έπρεπε να διαγράψετε τις ιστορίες μια-μια ξεχωριστά από τον τοίχο σας. Πλέον, μπορείτε να εφαρμόσετε τη λειτουργία "Hide All" (Απόκρυψη όλων), ένα φίλτρο το οποίο μπλοκάρει διάφορα γεγονότα όπως wall posts, αιτήματα φιλίας, ερωτήσεις, σχόλια, αλλαγές στο προφίλ σας, και πολλά άλλα.

Η ενεργοποίηση αυτής της επιλογής είναι πολύ εύκολη. Όταν κάνετε κλικ στο κουμπί διαγραφής ενός γεγονότος (το "Χ" που βρίσκεται δεξιά από κάθε ανάρτηση), ένα μενού εμφανίζεται και ρωτάει εάν θέλετε να καταργήσετε μόνο το συγκεκριμένο γεγονός ή να αποκρύψετε όλα τα παρόμοια γεγονότα από τις πρόσφατες δραστηριότητές σας.


Εάν κάνετε κλικ στο "Απόκρυψη όλων," ένα παράθυρο επιβεβαίωσης εμφανίζεται με ένα σύνδεσμο που σας παραπέμπει στην επεξεργασία της ροής ειδήσεων, όπου μπορείτε να δείτε τους τύπους των γεγονότων που έχετε αποκρύψει ήδη.


Αν, για παράδειγμα, έχετε σχολιάσει πολλές φωτογραφίες, μπορείτε να καταργήσετε να εμφανίζονται στον τοίχο σας τα γεγονότα με τα σχόλιά σας στις φωτογραφίες.


Θα εξακολουθείτε να είστε σε θέση να δημοσιεύσετε τα σχόλια σας φυσικά και τα υπάρχοντα σχόλια δεν θα εξαφανιστούν. Απλώς δε θα εμφανίζονται οι συγκεκριμένες ενέργειές σας στον τοίχο σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες